Pierwsze dostawy w 2022

usrobo

Posiadacz elektryka
nie ogarniam tej procedury
wynika z tego ze TM3 LR biała czarne wnętrze aero będą przydzielane na końcu
wszystkie pozostałe wersje juz mają VINy, nawet model Y ma VINy

tomwroclaw

Fachowiec
Ja mam czarna plus czarne wnętrze aero i hak i nie mam vinu jeszcze
Spokojnie Panowie lada moment pewnie się pojawi. Wiem jak to wkurza bo godzinę temu miałem to samo 😅 teraz mam VIN i już znalazłem 4 inne powody do niepokoju, wkurzania się i irytacji 😂 ale sam fakt że mam ten cholerny Vin na moment mnie ucieszył.

nyknow

Fachowiec
Spokojnie Panowie lada moment pewnie się pojawi. Wiem jak to wkurza bo godzinę temu miałem to samo 😅 teraz mam VIN i już znalazłem 4 inne powody do niepokoju, wkurzania się i irytacji 😂 ale sam fakt że mam ten cholerny Vin na moment mnie ucieszył.
jakie powody do niepokoju jeśli to nie tajemnica?

Boko

Fachowiec
Jak tak czytam nasze dyskusje to mnie teraz bardziej cieszy ciagly brak VIN niz juz jego posiadanie. Nie ukrywam, ze zalezy mi na upgradach ktore tesla juz serwuje. Ale gdzies podczas waszych postow, kwestia chronlogicznosci sie wylania. Na poczatku pisaly osoby z zamowieniami z padziernika, teraz juz pisza osoby z zamowieniami z poczatku listopada. Wiec mysle, ze za jakies tydzien, poltora, zaczna sie pojawiac VIN i dla takich jak Ja, czyli zamowienia z drugiej polowy listopada.