Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Pierwsze dostawy w 2022
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 30973, member: 89"] Chyba nadal nie rozumiesz. W PL przeciętny kierowca nie kupi Tesli nawet gdyby w każdym mieście powiatowym stał salon, serwis i jeszcze szampana otwierali na czerwonym dywanie jak kiedyś przy Passacie i dołączali zdjęcie jak kierownik salonu przekazuje Ci kluczyki... Rynek nie działa w taki sposób, że firma ma wytworzyć popyt poprzez zawyżoną podaż. Te czasy już dawno minęły i nie wrócą. Obecnie firmy badają rynek przed i na tej podstawie podejmują decyzję o wejściu. I dlatego ja jestem zdziwiony, że weszli do PL, bo sprzedali w rok 900 aut!!! W 38 mln kraju... W Polsce przeciętny kierowca to jeździ Fabią albo jak mu się poszczęścilo w życiu to RAV4. Te wszystkie Corolle i inne nowe auta są kupowane do firm... Nawet Ty psujesz ten rynek i szansę na jego wzrost, tym piperzeniem o ceracie i psuciem innym zabawy... Ja już nie mam siły do niektórych z Was na tym forum ostatnio, bo człowiek stara się być miły, uczynny, przekazywać wartościowe treści, a niektórzy po prostu na to nie zasługują, bo siedzą tu chyba tylko po to, żeby zarazić innych swoim smutnym życiem... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Pierwsze dostawy w 2022