Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Piski klima / pompa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 64699, member: 274"] Dopiero wczoraj ostatecznie odebrałem (nie odebrałem od razu gdyż były i inne rzeczy do naprawy :(), zdążyłem zrobić trasę po 50km w obie strony po wstępnym nagrzaniu samochodu, bez ładowania na DC - więc na razie nie mam miarodajnych informacji (ale trzymał temp ładnie). Na szczęście jeździ tak dobrze jak wcześniej, oprócz tego że po poprzednim serwisie gdzie czyszczone były hamulce na moją prośbę (i płatnie) coś mi zrobili z kołami/oponami gdyż czuję lekkie wibracje przy ok 100-120kmph. Głowę dał bym se urwać że przed tego nie było, zauważyłem od razu po wyjeździe na S8 - teraz to zgłosiłem ale napisali że koła trzeba wyważać a jak ząbkują to już mój problem. Czyli nie wiem czy coś zrobili bo wibracje dalej są:poop: Mam wrażenie że z powodu przepracowania jakość serwisu systematycznie spada: wcześniej przy okazji wymiany plastików słupka A uszkodzili mi schowek, tym razem go naprawiali ale w środku auta na podłodze zostały jakieś połamane elementy schowka, jakieś trytytki etc. Jeżeli tak to jest robione przy błahych sprawach, boję się co będzie przy naprawach napędu, kół i zawieszenia :( Druga sprawa to gdy wsiadłem do auta to miałem ten sam błąd co wcześniej - okazało się że trzeba było coś jeszcze wykonać (adaptacja) żeby komp się nauczył nowej części kompresora. Więc był powrót do serwisu i porawka, na szczęście od ręki. Wydaje mi się że trzeba zacisnąć zęby i jechać tam, gdzie mają szybkie terminy, odpytawszy się wczesniej czy zdiagnozowali zdalnie oraz mają od ręki części. Przynajmniej nie trafisz na ludzi, którzy są zawaleni odbiorami, serwisują za dużo aut bo to jedyny serwis na cały wschód europy i ledwo widzą na oczy ze zmęczenia. Nie mam do nich pretensji tylko do Elona i managementu niżej, że nie ogarnia tej sytuacji. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Piski klima / pompa