Jeżeli rzeczywiście chcesz to auto, to ja bym nie czekał, bo Tesla będzie pewnie co kwartał lub częściej podnosić ceny. Co z tego, że zasięg wzrośnie np. o 30 km jeśli cena w tym samym czasie o 30.000 złPrzymierzam się powoli do zakupu tesli. Najprawdopodobniej będzie to model 3 LR. Zacząłem się zastanawiać czy spotkaliście się z plotkami o większej baterii, bo w sumie nie wiem, czy już zamawiać, czy może jeszcze chwilę poczekać.![]()
Niestety już nie. Z Tesli został na dopłatę tylko RWD.LR jeszcze łapie się na dopłaty przy aktualnej cenie?
Chyba że rozliczasz cały VAT. Albo jako osoba fizyczna masz kartę dużej rodziny.LR jeszcze łapie się na dopłaty przy aktualnej cenie?
Jak zamowisz dzisiaj to dostawa juz na majNo byla tabelka ze zminami jakie maja byc.
Ja bym zamowil w lutym. Raczej cena nie wzrosnie a jak bedziesz mial dostawe w maju to juz raczej wszystkie nowosci.
Czesc chciala odebrac a im przelozyli 🤪Jak zamowisz dzisiaj to dostawa juz na majja bym nie czekal z zamowieniem, co najwyzej z odbiorem ( czesc ludzi przekladalo odbior na pozniej )
Nie. Wszystkie LR ktore przyjada w 2022(poki co) maja baterie od Lg na bazie kobaltuPrzymierzam się powoli do zakupu tesli. Najprawdopodobniej będzie to model 3 LR. Zacząłem się zastanawiać czy spotkaliście się z plotkami o większej baterii, bo w sumie nie wiem, czy już zamawiać, czy może jeszcze chwilę poczekać.![]()