Plotki o bateriach/zasięgu model 3 2022

Łukasz

Zadomawiam się
Przymierzam się powoli do zakupu tesli. Najprawdopodobniej będzie to model 3 LR. Zacząłem się zastanawiać czy spotkaliście się z plotkami o większej baterii, bo w sumie nie wiem, czy już zamawiać, czy może jeszcze chwilę poczekać. ;)

MarcinW

Zadomawiam się
Przymierzam się powoli do zakupu tesli. Najprawdopodobniej będzie to model 3 LR. Zacząłem się zastanawiać czy spotkaliście się z plotkami o większej baterii, bo w sumie nie wiem, czy już zamawiać, czy może jeszcze chwilę poczekać. ;)
Jeżeli rzeczywiście chcesz to auto, to ja bym nie czekał, bo Tesla będzie pewnie co kwartał lub częściej podnosić ceny. Co z tego, że zasięg wzrośnie np. o 30 km jeśli cena w tym samym czasie o 30.000 zł :)

krzyss

Pionier e-mobilności
No byla tabelka ze zminami jakie maja byc.
Ja bym zamowil w lutym. Raczej cena nie wzrosnie a jak bedziesz mial dostawe w maju to juz raczej wszystkie nowosci.

Sfotek

Posiadacz elektryka
No byla tabelka ze zminami jakie maja byc.
Ja bym zamowil w lutym. Raczej cena nie wzrosnie a jak bedziesz mial dostawe w maju to juz raczej wszystkie nowosci.
Jak zamowisz dzisiaj to dostawa juz na maj:) ja bym nie czekal z zamowieniem, co najwyzej z odbiorem ( czesc ludzi przekladalo odbior na pozniej )

krzyss

Pionier e-mobilności
Jak zamowisz dzisiaj to dostawa juz na maj:) ja bym nie czekal z zamowieniem, co najwyzej z odbiorem ( czesc ludzi przekladalo odbior na pozniej )
Czesc chciala odebrac a im przelozyli 🤪

Boko

Fachowiec
Nie. Wszystkie LR ktore przyjada w 2022(poki co) maja baterie od Lg na bazie kobaltu