Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Po co kupować coś innego niż Teslę?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Keijo, post: 78318, member: 1355"] Szczerze sądzę, że można byłoby powiedzieć jeszcze, że soft ma fajny, bo dużo producentów jest lata świetlne za teslą jeśli chodzi o infotainment, a niektórych to w ogóle ratuje tylko fakt, że Carplay/Android Auto istnieje. Ja mam straszny dysonans, bo w sumie nie mam pieniędzy na EV, a jakbym już miał wybierać coś "tańszego" to słabo płacić 100-300k za coś co jest gorsze parametrowo od tego co mam obecnie. Jeśli miałbym wybierać coś co miałoby zastąpić główne auto to chciałbym mieć coś, co jest chociaż porównywalne, żeby oprócz jeżdżenia na daily móc na przykład pobawić się na torze albo pojechać kiedyś na np. Nurburgring tak jak mi się marzy od dawna. Jednak i tak jak patrze na ceny czegoś typu yyy EV6 GT to mam ochote zapaść się pod ziemie i nie wrócić, 400k za baze, z jednej strony wiem skąd się te ceny biorą, z drugiej strony w takich pieniądzach już dostałbym używane M3P. Kia ma też dobre napędy i technologie, ale te ceny są dla mnie zaporowe. No i cokolwiek co jest nie-GT ma Vmax kończący się na 155 czy tam 185. Najbardziej jak dotąd z nie-Tesli spodobała mi się Honda e i w sumie sprawdzałaby się do tego czego teraz potrzebuje najbardziej czyli sposobu na tanią jazdę po mieście, ale niestety uhh... Saaba dalej nie zastąpi, no i ~150k za tą hondę wywołuje u mnie konflikt wewnętrzny, bo z jednej strony ten samochód jest tak cute, że wziąłbym go od razu, z drugiej nie stać mnie ¯\_(ツ)_/¯ Szczerze jakbym hipotetycznie miał nieskończone pieniądze to pewnie kupiłbym Hondę e i EV6 GT albo Skę Plaid zamiast EV6, bo tył EV6 mi się trochę nie podoba xD [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Po co kupować coś innego niż Teslę?