Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Po co kupować coś innego niż Teslę?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 78334, member: 6"] Wy sobie ładujcie a ja się wetnę, w temacie o dokonanych wyborach : Taaa.. Jak pisałem na ok 30szt w życiu dwuśladów samochodami zwanych, po raz pierwszy od 1979r, bo wtedy matka dostała Syrenkę z przydziału, drugi raz mam pod rząd tą samą markę. Kiedyś byl to Citroen, ale to nie byl wybor a okoliczność wykorzystania tzw okazji do sprowadzenia 3x Bx, Xm, bx I teraz raz pierwszy z własnego wyboru Tesla po Tesli. [B]A chciałem inaczej[/B]. No, i jestem fanem , a że z jajami i noszę czasem walizki, to tzw fanbojem a żona też jest zafacynowana i umie pływać, to jest Fanbojką Nie ważne, czy najtańsza Trójka, czy najdroższy Xp, nic bardziej tak nie ucieszy fana motoryzacji w tym segmencie. To widać po reakcjach. Jest to jak lustro, im daje wiecej światla tym większy jest odblask. Nie czycha się tak u innych na potknięcia. To jak z celebrytami itp , większość im zazdrości i dupę obrabia. Ktoś powie a bo. No i to potwiedza ... Szkoda gadać. Szukając czegoś wyżej od Tm3, nic nie znalazłem i bym bez bólu przy swojej wyjątkowej Teofili pozostał i grzebał w niej dalej. Przetestowałem lub rozważałem tylko, te auta za ok 500+ i inne wygrywały tym w czym są dobre w segmencie ICE. Komfort wykończenie.., bo w EV mają tylko napęd EV są jak konwersje. Pomału producenci się starają, ale jeszcze wszystko niemal jest po staremu. A jak już to idą drogą Tesli i robią to gorzej. Mnie to już nie cieszy takie coś, jak sama fura skóra i komóra , bo to u mnie było minęło. Zbieg okoliczności, pojawienie się dużej kasy, inflacja w której trzeba spierdzielać z forsą, i nagle pierwsza dostawa pojeb... czy odjechanego kompletnie auta - Sp lub X p? Mając środki chęci i doświadczenie z marką pozytywne, tylko brać. Normalnie wiem iż takie cuda się rzadko, zdarzają więc gdyby się nie zdarzyly, to Tm3 jest i tak najlepsza i bym ją zajeździl bez bólu aż do końca. Pierwsze auto, co po trzech latach jest lepsze niż było na początku, choć ciągle jest to, to samo auto. A nie wsadzilem w nie wcale, wiele kasy. Bilans niemal na zero gdy liczę z eksploatacją. Czyli... Ci z Tesli nie czepiają się na ogół nie prowokowani innych samochodów ev, a odwortnie jest to nagminnie. Ostatecznie wylazi czepianie się Muska. Zresztą VW też ma swojego Hitlera. Jednak najczesciej brzmi to m/w tak: "Jak ja nie lubię umięśnionych z kaloryferem facetow ,szczegolnie o rysach Brada Pita . Jak oni się muszą męczyć! No i jak się brzydko zestarzeją, ich piękne ciało wymaga tylu wyrzeczeń. Ja wolę swoje, bo mam taką fajną skórę na tyłku, taką komfortową..." [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Po co kupować coś innego niż Teslę?