Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Po co kupować coś innego niż Teslę?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="nabrU, post: 78338, member: 919"] Bo to wcale nie jest zła platforma to MEB... ;) [USER=6]@Bronek[/USER], Dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają, ale ja mam wrażenie, że osobiście nigdy mnie na TMXp stać nie będzie. Więc mój tok myślenia na ten temat może być zgoła odmienny od Twojego :unsure: Sporo też Tesli (i innych EV) na forum jest na firmę i gdyby to był kompletnie prywatny zakup, to być może byłaby inna gadka. Plus ze względu na ceny tych samochodów, Forum jest niejako mało obiektywne, bo zaglądają tu raczej ludzie nieźle zarabiający. Ilu wypowiadających się tu na Forum ma starego (czytaj taniego) Leafa czy Zoe czy poprzedni model Ioniq'a? Ale tu nie chodzi o porównania, bo nie każdy Tesli potrzebuje. Jeśli mamy mówić o rozwoju jakieś elektromobilności to nie da się tego osiągnąć jedną marką z kilkoma modelami nawet najlepszego EV. Np. w UK SuC nie dają tej marce żadnej (w mojej opinii) decydującej przewagi bo ISTNEJE w miarę sensowna niezależna infrastruktura (co zresztą Tesla czuje, bo po co otwierałaby SuC dla innych). Wybierając się z UK do PL też nie miałem 20 apek, bo używałem wyłącznie Ionity i Fastned (poprzez Bonnet) i dopiero jazda w PL 'zmusiła' mnie do używania GW. Więc nie wszędzie i nie dla każdego SuC są 'zbawieniem', które dostaje się z marką na T ;) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Po co kupować coś innego niż Teslę?