Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Po co kupować coś innego niż Teslę?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 78390, member: 6"] Zaliczam sie do tych starszych ciałem i zadziwia mnie brak ciekawości u większością młodych, dociekliwości drążenia tematu. Może jak sam bylem młody to też tak bylo, tylko bylem w innej grupie? Albo teraz żyje się prościej w tym skomplikowanym świecie i nie ma sensu pytać dlaczego, to tak działa, bo wystarczy że działa? A ogrom danych nie wszystkim wchodzi do łba lub to sami blokują, bo to bywa męczące? . Klamki Tm3 bez automatyki wysuwania, typowe oszędnościowe rozwiązanie utrudniające korzystanie z auta wszystkim, nawet kierowcy. Patrzący z zewnątrz widział jak wyskakuję z auta i otwieram pasażerowi z tyłu i mial dylemat : dżentelmen czy lokaj? To też temat do krytyki, a tym samym do marketingu. Zaczynam podejrzewać , że Tesla w tym celu czasem daje takie rozwiązania, np kierunkowskazy w Yoke. Moja żona twierdzi, że to w celu ćwiczenia mózgu. I chyba zacznę wykorzystywać ten argumet jak będą mnie atakować/wyśmiewać za wybór samochodu. Powiem kumplowi: "Wiesz stary, Tesla nie jest dla tempaków. Przeciętne IQ nie wystarczy, trzeba mieć minimum 120, było w instrukcji ale po protestach wykasowali" :cool: Niepełnosprytny organizm z natury czy z genów, w dzialaniu nowych, innych rzeczy się nie tylko w tym gubi, a najczęściej się tego boi . Kiedyś by to spalił na stosie, teraz ma internet i tam dokonuje inkwizycji :) Normalny człowiek stara się to przyswoić i opanować, pokonać, gdyż często są to tylko pozorne trudności i dopiero po pewnym czasie wydać swoja opinię. Nie wszystko złoto co sie świeci, i odwrotnie brązowe jest nie tylko gówno czasem to czekolada Wg mnie: Klamki wTm3 to jednak gówno , a kierunkowskazy Yoke to czekoladopodobny wyrób, zbliżony do gówna ale z każdym dniem ma lepszy smak, wymaga przyzwyczajenia i nie dla wszytkich to tak jednak będzie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Po co kupować coś innego niż Teslę?