Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Po co kupować coś innego niż Teslę?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 78443, member: 6"] Musk myslenia mi nie zmienił, Nie rozważałem Tesli nigdy myśląc o elektrykach. Nie miałem pojecia że Tesla bedzie dostepna i jaki jej jest rozwój, historia itp. Temat ev otworzył przede mną Renault z Nissanem i nic więcej. Nissan to był wtedy dobry wybor. A potem przypadek wywiad z niejakim Panem Pyclikiem, który się też tu ostatnio pokazał. Krótko i rzeczowo okazało się że Tesla właśnie zawitała do Europy i to w cenie i formie bardzo interesującej..4x4 Musk jest dziwnym dla mnie dodatkiem do EV. Akurat jego wariactwa nam odpowiadają, bo są inne od wszystkiego co było . Co ważne to się często sprawdza użytkowo jak te śmieszne drzwi sokola. Jedyne tylne, co je mogę otworzyć w garażu. Inne auta musiały w tym celuwyjeżdżać. Mam wytłumaczenie Ad Panie z certyfikatem na władzę, czyli żony : ToOne czasem decydują Nadają się szlif zakupowi. Tm3 i Xp to jej decyzja Wielu rzeczy to dotyczyło. Na pewno Tesli, mniej motocykli .Cooper i Gelenda i Wrangler to pomysły Żony No i kampery! Zapomniał bym. Ja wyznaczam kierunek, Ona metody. Też to wytłumaczenie Moim zadaniem, jest potem ją odsunąć od tych rzeczy i je przejąć. Udaje się połowicznie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Po co kupować coś innego niż Teslę?