Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Po co kupować coś innego niż Teslę?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 78791, member: 6"] [USER=919]@nabrU[/USER] Nie moj post jest bardziej ogólnie. Jest wszedzie dużo takich co ganiają za Teslą. Szczególnie na stronie EW. Temat np o Porsche i facet wali w Tesle. Itd Tak jest to pkt odniesienia. I długo będzie bo daje po dupie producetom i wielu użytkownikom innych elektryków Jak dawała coś za darmo długie lata, np ładowanie, Premium itd, to pisano że kiedyś . zabierze. Jak zabrala radość. Zamiast docenić gesty, to pojawia sie lament. Nawet cenę Premium mamy Premium, bo najtaniej chyba ale to nie darmo. Czyli jak dasz palec to chcę rękę. Na ogółu Ci od Tesli tak ja, nie czepiają się tych aut których nie mieli pod tylkiem. Do Tesli przywalają się Ci co nawet w mediach ledwo je widzieli. Tak mam z Xsem którego malo kto organoleptycznie poznał Bo tego nie ma, wiele . Jeździlem starą wersja i jest kolosalna różnica, to inne auto w podobnej budzie. Inne materialyni inny od przyjetego w luksusowych autach dizajnie. To mi przypomina eleganckie lata 60te, mebli prostych funkcjonalnych Troche to Ikea, tylko że jest teraz elegancko. Ale zawsze to Amerykanin z zewnatrz i tego nie zmienimy BA tak jest z Yoke, ktos zrobil rundę i już wie że do dupy. Ale... dlaczego ci co to cudo trudne mają, nie bardzo chcą sobie zmienić a można ok 3000 z przy 3/4 miliona (fajnie brzmi) to pikuś. A, ja bym jej nie zamienił ALE BYM ZMIENIŁ imoze chńczykinto umożliwią na węższą o 4 cm ot co. Ale ja się przygotowalem aby nie bylo szoku i zmienilem juz w Trójce, co g dalo bo problemem yoke są kierunkowskazy [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Po co kupować coś innego niż Teslę?