Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Po co kupować coś innego niż Teslę?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 78834, member: 89"] Ekhem... Nie ładuję na Orlen (chyba że ostateczność), na Shell, na Ionity (prędzej mi kaktus wyrośnie). Pisałem nawet w jakimś wątku o tym, że nie wspieram i nie ładuję, więc staram się być konsekwentny ;) Ładuje 95% na SuC i sporadycznie ~4% na GW i chyba tylko na trasie Szczecin Słupsk zdarza mi się (1 raz w roku 30 kWh) ładować na Orlen, bo nie ma alternatyw. Jakiś ślepy zaułek? Pytasz jakie są alternatywy dla Tesli i co chwilę zadajesz pytania podważające sensowność takiego wyboru, więc ja napisałem Ci w końcu dlaczego ja nie wybrałbym auta z grupy VW nawet gdyby kosztowało mnie zero złotych. Dla mnie ten producent został przekreślony zupełnie po dizelgate i małej edukacji na temat turbosprężarek i TDI, którą sobie wtedy zafundowałem. Nie jestem kryształowy, mam sobie wiele do zarzucenia ale jakieś tam zasady sobie wymyśliłem i staram się ich trzymać. I chwała Ci za to. Na pewno lepsze to niż ICE. Spokojnie, bez spiny ;) ja tylko w dyskusji "Po co kupować coś innego niż Teslę?" podnoszę argument odpowiedzialności, realnego wpływu na świat i odpowiadam na Twoje argumenty, że w VW jest taniej i oddali Ci jakieś pieniądze. Jeśli spodziewałeś się, że cała dyskusja będzie dotyczyła tylko tego dlaczego nie Tesla, to moim zdaniem się przeliczyłś, bo np. dla mnie równie ważnym argumentem jest dlaczego nie grupa VW ;) Albo ogólniej "Dlaczego Tesla?". [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Po co kupować coś innego niż Teslę?