a co? zepsul sie?Dzieńdoberek,
czy powstanie podforum Twingo ZE? Posiadamy takowy model i nie wiem gdzie pisać ;-)
Nie... _Jeszcze_ nie, to w końcu Renault! ;-)a co? zepsul sie?![]()
aaa - no to fakt - to sie psuje u producenta na placuNie... _Jeszcze_ nie, to w końcu Renault! ;-)
aaa - no to fakt - to sie psuje u producenta na placu
paaanie aaadmin - dzialu na szybko potrzebujemy
![]()
Niszowe to jest TwizyJest Twingo, jakby można było prosić o podforum Kangoo ZEchociaż zdaję sobie sprawę że model jest niszowy.
Formalnie Twizy to "samochód osobowy"?Niszowe to jest Twizya w sumie nie wiem czemu skoro to tak praktyczny samochodzik.
Były wersje z szybamiPo co mu ogrzewanie jak szyb nie maTo skuter na czterech kołach.
"Auto inne". Zniżka w UFG jestFormalnie Twizy to "samochód osobowy"?
No nie ma, ale to tak, jak każda przeciętna spalinówka przez pierwsze kilometry. Zupełnie nie przeszkadza mi jeździć zimą. Nie wieje w oczy i to wystarcza. Można sobie podłączyć grzejnik ale te zaślepki zastępujące szyby w typowej wersji zabezpieczają przed ochlapaniem, ale nie uszczelniają na tyle by ogrzewanie było skuteczne. Są inne zaślepki, które już zasłaniają wszystko, ale nie posiadam i nie wiem czy poprawiają szczelność. A przede wszystkim przydała by się pompa a to już za dużo kombinowania.Fajowy jest, ale czy dobrze kojarzę, że nie ma ogrzewania?
A co niby ma ze skuterem wspólnego?Po co mu ogrzewanie jak szyb nie maTo skuter na czterech kołach.
Różnie sprzedawano. Na początku drzwi były opcjonalne a dzisiaj takie nakładki zastępujące szyby. Mam te nakładki, ale latem jeżdżę bez by nie czuć się jak w klatce. Poza tym one drgają i hałasują.Były wersje z szybami![]()