Podzielę się doświadczeniem z posiadania Tesli model 3 LR :) Zapraszam

Ol3k

Nowy na Forum
Witam,

Jeżeli ktoś chciałby zasięgnąć informacji na temat Tesli model 3 LR zapraszam do kontaktu. Najlepiej na PRIV.
Teselke posiadam już od ponad 0,5 roku i przejechane mam 15 000 KM tak wiec co nieco jestem w stanie opowiedzieć.
Sam szukałem i wiem ze mialem z tym problem, aby znaleźć użytkownika chętnego podzieleniem się wrażeniami, a nie handlarza który za wszelka cenę będzie chciał nawinąć makaron na uszy.

Tutaj zamieszczam mój link polecający gdyby ktoś chciał skorzystać.

Miłego dnia życzę.

Możesz skorzystać z mojego linku polecającego, aby otrzymać 1,500 bezpłatnych km w sieci Supercharger dla swojej nowej Tesli:

newbe

Posiadacz elektryka
Witam,

Jeżeli ktoś chciałby zasięgnąć informacji na temat Tesli model 3 LR zapraszam do kontaktu. Najlepiej na PRIV.
Teselke posiadam już od ponad 0,5 roku i przejechane mam 15 000 KM tak wiec co nieco jestem w stanie opowiedzieć.
Sam szukałem i wiem ze mialem z tym problem, aby znaleźć użytkownika chętnego podzieleniem się wrażeniami, a nie handlarza który za wszelka cenę będzie chciał nawinąć makaron na uszy.

Tutaj zamieszczam mój link polecający gdyby ktoś chciał skorzystać.

Miłego dnia życzę.

Możesz skorzystać z mojego linku polecającego, aby otrzymać 1,500 bezpłatnych km w sieci Supercharger dla swojej nowej Tesli:
Dostawa Grudzień 2020? Jaki by numer samochodu na folii do kart-kluczy?

slaveq

Pionier e-mobilności
Właśnie nie widzę sensu, nie jedyny tutaj masz LR a dzielenie się takimi informacjami w prywatnych wiadomościach nic do rozwoju tego forum nie wnosi.

Michal

Moderator
Właśnie nie widzę sensu, nie jedyny tutaj masz LR a dzielenie się takimi informacjami w prywatnych wiadomościach nic do rozwoju tego forum nie wnosi.
Oj ludzie, chodzi raczej o wymienienie się na priv numerami telefonu albo umówienie na spotkanie.

Ps. Jak ktoś z Warszawy i okolic chce pogadać, to ja też zapraszam do kontaktu. Tesla Model 3 Long Range 2021 z grudnia 2020 i przejechane 22 000 km ;) na początku moje auto stało 4 miesiące pod blokiem i było ładowane na publicznych ładowarkach, a od kwietnia stoi i ładuje się w garażu obok domu. Można powiedzieć, że mam doświadczenia z obu przypadków ;)

Ol3k

Nowy na Forum
Dziękuję Michał, dokładnie o to chodzi.

Na privie mogę z osoba zainteresowaną nawiązać kontakt bezpośredni. Natomiast dając swoje dane personalne publicznie to już trochę niefajnie.

Sam wiem jak jeszcze nie mialem Teselki i próbowałeś znaleść informacje, podpytać w kwestii Tesli osoby użytkujące w PL Tesle, że jest z tym duży problem.
W monecie jak już posiadasz taki samochód i czasami z czystej ciekawości zatrzymujesz się u kogoś znajdując go na Plugshare, dodatkowo podładowując się u niego wówczas możesz dowiedzieć się mnóstwo ciekawych rzeczy dotyczących samego samochodu, ale co chyba ważniejsze również informacji o potencjalnych Mirkach handlarzach :) oraz ich przygód.

W moja ocenie to bardzo przydatne informacje, które pozwolą potencjalnemu kupującemu nie wkopać się w jakieś bagno i cieszyć się radością z tego wspaniałego samochodu.:)

Gandalf

Pionier e-mobilności
Dla szczęśliwców, którzy w mieście mają SuC, na dodatek w miejscach łatwo dostępnych dla "normalnych ludzi", tj. np. Katowice, Poznań, najprostszą metodą jest zaczepić tych, co się akurat ładują, jest spora szansa, że chętnie porozmawiają.