Ojtam ojtam, po co od razu te kłopoty z MuskiemCzasami mam wrażenie, ze fanatycy tesli mają jakiś brain damage. Widzą rzeczy, które nie istnieją.
Redaktor też się może zacahwycać pierdołami. A poza tym, może napisał to bardziej jako Łukasz X. niż jako redaktor..?Cały czas komentuję zachowanie redaktora. Nie tesli.
Ja nie mam dzieci, chcialem adoptowac ale w Polsce sie nie da. Za duzo przepisow.W ogóle to w PL nadal mamy kupę bezdomnych, w sierocińcach dzieci bez rodzin, a w Afryce nadal umierają z głodu, więc zachwycanie się EV ogólnie jest nie na miejscu. Można w ten sposób zbijać wszystko co jest fajne...
Ty piszesz o swiatlach bardziej zaawansowanych, ale swiatla sa ok, mam w nosie matrixy automatyczne. Ja bym chcial zeby wycieraczki dzialaly jak trzeba :-( teraz w zimowych warunkach jest dramat… a jeszcze schowali ikonke od wycieraczek… i wypisuja pierdoly ze mozesz sam zmieniac menu na ekranie ale wycieraczek sie nie da wyciagnac jako ikonki…Działające matrixy to wyimaginowany penis? Hmmmm....
To o czym piszę to przesunięcie programistów z rzeczy efektownych do rzeczy przydatnych.
Serio? Nowa jakość? Odpalili wreszcie te adaptacyjne matrixy? To by była realna wartość dla klientów, a nie miganie światełkami na postoju.
Z tym sie zgadzam, TM3 po fl ma dobre mijania i mocne, za to Audi bez Matrix swieci przed samym samochodem na swiatlach mijania..ale swiatla sa ok, mam w nosie matrixy automatyczne