Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Pokaż świateł LED w S3XY :)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 26492, member: 89"] Miałem na myśli, to co większość ludzi uważało za fajne w samochodach (odgłosy silnika V8 czy tam V17 :p, muskularny wygląd, itp...). Ja tego nigdy nie rozumiałem i nie widziałem na rynku fajnych aut do zabawy, bo albo były kompletnie niepraktyczne (Mazda MX5, Porshe 911), albo przegięte w innych aspektach (silniki, wielkość auta) (jakieś pickupy, albo suvy). Teraz mam auto, które używam na codzień ale w weekendy też daje mi niesamowicie dużo frajdy, m.in. właśnie takimi pierdołami. Żeby była jasność, do mnie wcześniej kompletnie nie przemawiały te pokazy jak np. w TMX ale w tym przypadku, gdzie możesz coś takiego przygotować/znaleźć sam do swojej muzyki, to wydaje się naprawdę fajnym pomysłem. Już powstała stronka zbierająca różne pokazy od ludzi i to jest naprawdę super, bo właśnie w ten sposób tworzy się ta społeczność. Wiem, że to jest zabieg marketingowy ale 109 krotnie bardziej wole taki marketing, niż reklamy z gościem jadącym na parkur do magazynów (to co ostatnio wciska reklama BMW X4). Ps. Widząc jak to zostało przygotowane - wzięli gotowy program open source do robienia pokazów świetlnych skoordynowanych z muzyką i dostosowali sterowanie w aucie - nie wydaje mi się, żeby programista poświęcił na to za dużo czasu... To wygląda na projekt zrobiony w 10 "man days" rozłożonych na pół roku w ramach "odpoczynku". Tym bardziej, że programistom trzeba dawać trochę wolną rękę, żeby nie zwariowali i po prostu pracowali lepiej. Dlatego sam też często pozwalam zespołom IT na przeznaczenie np. 10% czasu na własne projekty ;) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Pokaż świateł LED w S3XY :)