Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Pokrowiec/mata na przednie siedzenia w lecie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="kristof46, post: 256400, member: 1423"] Niestety średnio. Pierwszy przejazd w ciepłe dni czerwca był obiecujący. Niestety chyba tego dnia kompletnie odciąłem myśli od problemu bo im dalej w las tym niewiele się zmieniało. No dobra jest nieznacznie lepiej ale po dwóch godzinach jazdy mogę wyżąć wodę z koszulki ;) Plus taki że nie dotykasz gołymi nogami (jeśli jeździsz w krótkich spodniach) o tę sztuczną skórę. Niestety nadal się pocisz bo skrawkiem materiału dalej jest sztuczna skóra. Zrobiłem nawet eksperyment i położyłem dwa komplety na jeden fotel. Totalnie nie ergonomiczne bo się to wszystko przesuwa. No ale pal licho. To też niewiele daje. Spróbuj może tobie pomoże. Mata się przesuwa chyba że tryb wysiadania/wsiadania i ustawienie fotela do jazdy mają identycznie nachylone oparcia. W przeciwnym razie zawsze się coś wysunie spod oparcia (tam umieszczasz takie krążki). Siedzisko było nieprzypięte no gdy było to tylko i wyłącznie mogłem zrobić to krzywo ;) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Pokrowiec/mata na przednie siedzenia w lecie