gim-kg
Pionier e-mobilności
Też zastanawiałem się, czy w przypadku parowania lamp tylnych, wymienią je na niwy model (duży kierunkowskaz i stop razem z pozycyjnym światłem)Dlaczego piszesz, że nie wiesz czy wstawią nowe?
Też zastanawiałem się, czy w przypadku parowania lamp tylnych, wymienią je na niwy model (duży kierunkowskaz i stop razem z pozycyjnym światłem)Dlaczego piszesz, że nie wiesz czy wstawią nowe?
Mi wymienili jedną tylną lampę na taką jak miałem - starego typu (na szczęście, bo ładniejszaTeż zastanawiałem się, czy w przypadku parowania lamp tylnych, wymienią je na niwy model (duży kierunkowskaz i stop razem z pozycyjnym światłem)
Bardziej ci się podobają te starego typu? Muszę umówić się z kimś kto ma nowy typ i podmienić na próbę. Teraz będę próbował uruchomić drugie światło cofania i przeciwmgielne.Mi wymienili jedną tylną lampę na taką jak miałem - starego typu (na szczęście, bo ładniejsza).
Tak, uważam, że te 3 diody jako kierunkowskaz wyglądają super - prawie jak punktowe. W nowych są takie większe pola.Bardziej ci się podobają te starego typu?
Hm, ulepszone kamery do FSD? Ciekawe zatem czy kupując pakiet FSD retrofit będą za darmo. Pewnie żeby uciągnąć ten obraz trzeba tez nowego CPU?Bardziej komfortowe zawieszenie w roczniku 2023 i ulepszone kamery:
Komputer jest ten sam. Trzeba poczekać kiedy tesla ogłosi, ze będzie wymiana kamer (płatna lub bezpłatna przy FSD)Hm, ulepszone kamery do FSD? Ciekawe zatem czy kupując pakiet FSD retrofit będą za darmo. Pewnie żeby uciągnąć ten obraz trzeba tez nowego CPU?
42cm, a ile w LR?Witam chciałbym obniżyć moje zawieszenie w LR za pomocą Tein flex z i mam pytanie zna może ktoś wysokość przód i tył zawieszenia Performance licząc od środka koła do błotnika tego czarnego plastiku?