Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Porównanie Tesli Model Y i Volkswagen ID.4
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="rogeer, post: 225931, member: 5199"] ID.7 to już trochę wykracza poza budżet i robi się różnica jakichś 30k na korzyść Tesli. Ale tak, z tego co oglądałem, czytałem to jest świetne auto. Nawet brat właśnie zamawia służbowe ID.7 Tourer. Konfiguracja VTQBR6JX za 222k PLN, wpłata 67k PLN, RRSO 6.34%. Próbowałem tak dobrać żeby było to co w Y ale te konfiguratory VW są straszne. Sporo zajęło mi czym się różni PLUS od PRO i czemu potem pakiety są w do nich w różnych cenach. Teraz już umiem grać w tą grę i bierze się 77kWh 286 hp PLUS i do tego pakiet asystentów, pompa ciepła, dach, pakiet komfort i hak. Wtedy wychodzi ciut więcej niż mam w ofercie ale bliżej do Tesli z wyposażeniem. Obiektywnych to mam już sporo. Te konfiguratory i parametry techniczne to ja już na pamięć znam. Chciałem zapytać o subiektywne odczucia albo doświadczenia. Właśnie teraz planuję pojeździć ale Teslą we Wrocławiu tylko w tygodniu można. Zapytam o tą opcję weekendową to byłoby super. U mnie też mały pies. Jak jeździmy rodziną to siedzi pomiędzy dzieciakami na tylnej kanapie:) Siedziałęm w Elroqu takżę w Fordzie Explorerze. Jakoś mi nie podeszły i Elroq ma też mniejszy bagażnik więc niski współczynnik akceptacji żony. My się przesiadamy z C-Max'a więc w sumie nieważne co wybiorę to też pewnie dla nas będzie super. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Porównanie Tesli Model Y i Volkswagen ID.4