Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Porównanie Tesli Model Y i Volkswagen ID.4
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="art, post: 230683, member: 726"] Widzę tu pochwałę finansowania VW. Nie korzystałem, przyznaję. ale chciałem ostatnio. Ponieważ posiadam samochód prywatnie zadałem kilku dealerom pytanie: Czy mogę w rozliczeniu mojego ID pozostawić? Drugim warunkiem było, żeby samochód miał 4motion. Nie musi być GTX, pro performence z 286 KM też niektóre mają po 2 silniki. Pewnie miałem pecha, bo u pierwszego dealera, gdzie znalazłem model odpowiedź była, że ok, nawet odkup na granicy rozsądku, ale auto, które wybrałem właśnie odjechało. U drugiego udzielenie odpowiedzi (po dodzwonieniu się oczywiście) zajęło 2 dni i podobnie jak u pierwszego "auto właśnie zostało zarezerwowane", a co do odkupu ... "NASZ SALON NIE ODKUPUJE SAMOCHODÓW ELEKTRYCZNYCH" - własnej marki ! Z litości nie podaję nazwy dealera. U trzeciego było podobnie tylko łagodniej - auto właśnie sprzedaliśmy, "i, no wie pan możemy odkupić, ale to będzie naprawdę niska cena, nie żeby 10 - 15 tysięcy, ale nie będzie dużo .." powiedziała dziewczyna z rozbrajającym uśmiechem. Więc - jeśli próbujecie kupić na własność przemyślcie czy nie będziecie kiedyś chcieli sprzedać. Drugi wniosek - dealerzy VW na otomoto dają gównie chyba fejkowe oferty. Aut nie było i zawsze proponowano mi coś innego, w dodatku bez napędu, ale za to droższego. Finalnie postanowiłem zajeździć mojego na amen i nie zbliżać się do salonów VW na zakupy. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Porównanie Tesli Model Y i Volkswagen ID.4