Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Porównanie Tesli Model Y i Volkswagen ID.4
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bandtio83, post: 230697, member: 1753"] Bo Diler tylko i aż sprzedaje produkty danego koncernu, jest pośrednikiem, czyli sprzedaje ci nowy samochód który by najchętniej skierował do produkcji (czyli go nie kupuje tylko zamawia jako pośrednik)... Jak zostawiasz im auto to jest już ich "problem", oczywiście producent mógłby im dopłacać za każdego skupionego EV jeżeli klient kupi kolejny EV.... Wszystko rozbija się o to czy wyrobią się z normami czy nie.. Ja brałem finansowanie od VW i rzeczywiście jest najlepsze, ogólnie jeżeli masz bank producenta to powinno być najtaniej, gdyż mogą sobie liczyć że bank nie musi zarabiać tyle jeżeli wspiera sprzedaż, normalnie bank nie działa tak aby wychodzić na zero, ale już producencki teoretycznie może jeżeli wspiera sprzedaż aut grupy... Z tego powodu jak liczyłem to wychodziło mi że VW (przy cenie ponad 200 tys za auto) może być o kilkanaście tys droższy i tak wyjdzie taniej.. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Porównanie Tesli Model Y i Volkswagen ID.4