Czy EV się palą i jak często

jezile

Posiadacz elektryka

cezbar

ID.4 Pro 128kW/77kWh 2023
Po mojemu koła ma dobre, wysoki profil opony, tak się mu jeździ (jeździło) miękko i komfortowo.
Bardziej kwestia jak mu się chciało zmieniać felgi na takie co innego pozmieniał?
Oryginalne tez wyglądają spoko a te szalu nie robią wg mnie.

BTW może trzeba przenieść temat na dedykowany topic.

Kszychu

Pionier e-mobilności
Po co przenosić, jest w pożarach, temat można zmienić na pożary ICE + EV, ewentualnie założyć osobny wątek pożary EV.
Jak wrócisz gdzieś do początku tego wątku, to dowiesz się że zamysłem tego wątku jest agregacja informacji o pożarach aut spalinowych. Tak żeby walczyć z mitem że "tylko elektryki sie palo"

Ronin78

Posiadacz elektryka
No jasne typowo Polska wojenka na szabelki, "któren ma lepszo" :D
Chcecie normalności to dajcie przykład, spalił się ID to się spalił. Spali się Golf IV to się spali.

Henryk1957

Zadomawiam się
Jak wrócisz gdzieś do początku tego wątku, to dowiesz się że zamysłem tego wątku jest agregacja informacji o pożarach aut spalinowych. Tak żeby walczyć z mitem że "tylko elektryki sie palo"
Moim zdaniem lepiej założyć nowy wątek i przenieś, bo tutaj chodziło o coś innego. Już gdzieś czytałem o spalonym Buzzie (tylko tam to się stało podczas ładowania), wiec warto byłoby śledzić także i takie pożary.

daniel

Señor Meme Officer
Powiedziałbym: kompletnie nie to forum :p więc świerzbi mnie aby skasować
Można przenieść tutaj i ja za tym głosuję.

Kszychu

Pionier e-mobilności
Chcecie normalności to dajcie przykład, spalił się ID to się spalił. Spali się Golf IV to się spali.
Ale tu nie chodzi o wojne kto ma lepiej a kto gorzej, tylko o walkę z dezinformacją że TYLKO elektryki się palą. Tylko tyle i aż tyle. Nikt tu nikogo do niczego nie zmusza.
Moim zdaniem lepiej założyć nowy wątek i przenieś, bo tutaj chodziło o coś innego. Już gdzieś czytałem o spalonym Buzzie (tylko tam to się stało podczas ładowania), wiec warto byłoby śledzić także i takie pożary.
Zgadzam się. Tak samo jak na forum golfiarzy dowiesz się który silnik jest bardziej/mniej awaryjny. Czy jak u nas niekończące się historie o krzywych ładowania. Forum jest tego żeby się na różne tematy czegoś dowiedzieć.

jezile

Posiadacz elektryka
Raczej musisz przeczytać temat tego wątku bo zupełnie się rozminąłeś z tematem.