Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Infrastruktura GreenWay, Orlen, Ionity, ...
Poznańskie ładowarki Greenway dzisiaj wszystkie zajęte
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="daniel, post: 74063, member: 885"] Mam abonament w GreenWay. To chyba największa sieć w Polsce. W sumie to najbardziej im kibicuję, żeby się rozwinęli. Na Orlenie nawet nie tankuję. Ładowałem się parę razy, ale bardziej po to, żeby sprawdzić jak działa aplikacja w razie czego. Jak będę miał nóż na gardle, to tam się załaduję. Ionity nawet przez głowę mi nie przeszło, szczerze mówiąc, bo nie mam nawet aplikacji do tego. Wydaje mi się, że w okolicy jest tylko jedno na Shellu przy A2. Kiedyś tam z ciekawości podjechałem dieslem zobaczyć jak wygląda stacja. Z dwóch jedna nie działała. Myślałem, że jak się przejadę autostradą 15 km z rozgrzewaniem baterii to wykorzystam jakoś te 140kW. Niestety jak widać to za mało, żeby od zera uzyskać dobre warunki. Galeria Panorama była po drodze do domu, więc postanowiłem tam jechać skoro i tak ładowałem się w okolicy 50kW. Tak w ogóle to od czasu do czasu celowo jadę na inną ładowarkę, żeby zobaczyć gdzie jest i czy działa. Można powiedzieć, że takie hobby. 😋 Jak będę miał dom, to już nie będę jeździł. BTW czekam na GreenWay Posnania. To będzie hit. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Infrastruktura GreenWay, Orlen, Ionity, ...
Poznańskie ładowarki Greenway dzisiaj wszystkie zajęte