Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Pozwolę sobie założyć nowy wątek - Tesla 3 Performance 2024 felgi 18, czy wejdą, drgania, itd.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="TomRS, post: 188551, member: 2681"] Ja dziś w pocie czoła założyłem 19 calowe zimówki Pirelli Winter T0. I samochód baaardzo zmiękł i zrobił się gumowy. I nie podoba mi się ta zmiana. Wiem, że na zimówkach zwykle tak się dzieje, ale tutaj jakoś mocniej niż zwykle to odczułem. Mam nadzieję, że na śniegu mi wynagrodzą tą swoją miękkość. Tylko gdzie ja śnieg znajdę w tych czasach ;). Profil 45 nie bardzo sobie wyobrażam, tam pewnie jest sekunda opóźnienia od ruchu kierownicy do inicjacji skrętu 🤪 Jedyny plus na razie, że w czołganym ruchu miejskim mniej doskwierają torowiska, czy inne niedoskonałości nawierzchni. Ale zdecydowanie wolę sztywniej i bardziej bezpośrednio. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Pozwolę sobie założyć nowy wątek - Tesla 3 Performance 2024 felgi 18, czy wejdą, drgania, itd.