Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Pozwolę sobie założyć nowy wątek - Tesla 3 Performance 2024 felgi 18, czy wejdą, drgania, itd.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="chris89, post: 197566, member: 3617"] Dawno mnie nie było, jeszcze nie zamówiłem 15mm na przód. Teraz nie wiem co zrobić. Masz może jakieś fotografie? Masz na myśli, że szpilki od Piasty po przykręceniu wystają 2 mm poza dystans? Na stronie Jr są jeszcze 18 mm dystanse, ale nie wiem czy to nie będzie wystawać już za nadkole. Może szpilki stoczyć o te 2 mm? Ja na bank chcę dystans na przód bo koło jest strasznie schowane. Średnio to wygląda, nie wiem czy nawet bym na tył jeszcze kilka mm nie dorzucił :). Odnośnie wcześniejszych pytań, szpilki oryginalne, a raczej nakrętki bo szpilki są w piaście. Zmiana na ogromny plus, wpadnięcie w dużą dziurę czuć teraz bardziej jak w jakimś passacie i nie dobija tak felgi. Na suchym trakcja w sumie się nie włącza, na mokrym sporadycznie, zależy od nawierzchni. Twardość na zakrętach, jak dla mnie bez większej różnicy, a lubię szybko jeździć. Jest jakaś tam różnica, ale samo zawieszenie tak trzyma, że nie ma się do czego przyczepić. Możemy kiedyś pojechać na jakiś tor i porównać czasy na 18 i 20 :). Zresztą ja się bałem na 20 po zakrętach przeginać bo dziura, wybój czy inna nierówność na profilu 30 skończyła by się pewnie bardzo źle. Na 18 jak się na zakręcie w studzienkę wpada to auto nie przeskakuje jak na 20 tylko wybiera taką dziurę więc jak dla mnie bezpieczniej na 18 na naszych drogach, zresztą w formule chyba mają wysokie profile. Jedynie zużycie nie jest za dobre. Więcej tutaj: [URL unfurl="true"]https://forum.elektrowoz.pl/threads/sentry-i-zuzycie.7827/#post-197164[/URL] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Pozwolę sobie założyć nowy wątek - Tesla 3 Performance 2024 felgi 18, czy wejdą, drgania, itd.