Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Pozwolę sobie założyć nowy wątek - Tesla 3 Performance 2024 felgi 18, czy wejdą, drgania, itd.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="chris89, post: 228380, member: 3617"] Napewno nie wypchnie o 43 mm względem Warp.. to 4,5 cm prawie 😅. U mnie 25 mm na tył z Photonami sprawia, że koło jest idealnie z nadkolem i daje świetny efekt. 25+18=43, a Warp 10J na tył ma jakoś 34 więc różnica ledwie 9 mm. Do tego nie sądzę by te 9 mm obciążało zawieszenie. Komfort o niebo lepszy, ale w Performance jest i tak twardo. Dzisiaj latałem Y nowym i jest dużo lepiej na nierównościach. Na Photon drogi trzyma się świetnie. Trakcja też jest świetna. Ja nie wrócę za żadne skarby do 20. 18 mm na przód według mnie będą za duże i będzie wystawać 3 mm. [USER=3899]@bart[/USER] dlatego chciałem Cię dopytać. Co tam dokładnie nie pasuje w 15 mm? Że szpilki się nie chowają w dystans i wystają? Masz jakąś fotografię? Dziwne, bo ludzie zamawiają i mniejsze dystanse i wszystko gra więc nie rozumiem o co chodzi. Felgi też mają od środka takie wgłębienia na szpilki. Nie wiem czy zamawiać te 18 mm czy co robić. Zwłaszcza, że na stronach przecież się wybiera do jakiego samochodu to dystanse są i powinny pasować. Ja brałem 25 z JR. Te na tył: [URL unfurl="true"]https://jr-wheels.pl/towar.13700[/URL] Na próbę dałem na przód i wystawały 1 cm za bardzo dlatego chciałem 15 mm na przód dopóki bart mnie nie zgasił i tak jeżdżę już kilka miesięcy 🤣. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Pozwolę sobie założyć nowy wątek - Tesla 3 Performance 2024 felgi 18, czy wejdą, drgania, itd.