Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Prędkość ładowania - czy zwolniło??
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 30520, member: 6"] Nie wiem czy dobrze rozumiesz??? Czas końca poza szcytem jak ustawisz to na 20.. To Ci skończy przed dwudziestą. Tesla ma to lekko popier.. Ale da się,, to też kwestia mocy ladowania, jak 16A czyli 11kW czyli ok 70 km/h, to ja ustawiam poza szczytem na ( u mnie to 7 rano) i od 22.00 zawsze obleci sobie sama. nie ma ch we wsi aby nie dała rady. Sama startuje tak aby zdążyc przed siódmą, Normalnie w dzień gdy mam tani prąd od 13.00 do 16.00 to odpalam Macrodroida to taki program do automatyzacji i tam mam macro co mi włączy o 13.00 a wyłaczy o 16tej jakby nie zdazyła naładować. Kwestia przygotowania do jazdy : U mnie kończy ładowanie przed w/w siódmą, po czym grzeje auto na ósmą, bo tak wyjeżdżamy. Nie jest to przyjazne, ale co kraj to inne zasady więc? jak juz pisalem najlepiej jakby miała wzrorem Nissana dwa timery od do i tyle plus wybór dni tygodnia Plus zastrzezenie, że obowiązuje to tylko w lokalizcji domu.[ATTACH type="full"]3790[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Prędkość ładowania - czy zwolniło??