Problem z łącznością w aucie

TomRS

Pionier e-mobilności
Od jakiegoś czasu nasila mi się problem z łącznością w aucie. Często zrywa mi streaming, albo nie odświeża stron w przeglądarce. Dzis od momentu ruszenia przez bite pół godziny nie miałem łączności, a cały czas poruszałem się w centrum miasta. Zgłosiłem do serwisu i finalnie dostałem informację, że jest problem z oprogramowaniem sterującym połączeniem sieci komórkowej, badają go i należy spodziewać się aktualizacji. Na dziś pomaga reset z rolek. Ma ktoś też taki kłopot ?

Slaww

Fachowiec
Miałem tak przez kilka dni, pod koniec października 2024 - zgłaszałem ten problem w serwisie. Po zdalnej diagnostyce nie stwierdzono problemów i zalecono odczekać do najbliższego update i jeśli się nie poprawi to zgłosić ponownie. Odpukać problem znikł samoistnie i od tego czasu działa.

testerpl

Zadomawiam się
A powiedzcie mi też tak macie, że jak Tesla korzysta z wifi w domu i macie radio na tunein włączone i wyjedziecie z domu to się kręci i nie chce działać (pomaga przełączenie na inną stację) i drugie pytanie off topic czy znalazł ktos sposób na zagraniczne reklamy na tunein bo ja mam je chyba po duńsku 😁

danielm

Pionier e-mobilności
A powiedzcie mi też tak macie, że jak Tesla korzysta z wifi w domu i macie radio na tunein włączone i wyjedziecie z domu to się kręci i nie chce działać (pomaga przełączenie na inną stację) i drugie pytanie off topic czy znalazł ktos sposób na zagraniczne reklamy na tunein bo ja mam je chyba po duńsku 😁
raczej po holendersku. i tak ostatnio też tak miałem że wsiadam do auta i gra ostatniograny utwór a jak się skończy to zwiecha i trzeba było ponownie źródło wybrać. ten problem istniał w 2024 i go naprawili w którejś aktualizacji ale znowu wrócił w 2025

zibizz1

Pionier e-mobilności
A powiedzcie mi też tak macie, że jak Tesla korzysta z wifi w domu i macie radio na tunein włączone i wyjedziecie z domu to się kręci i nie chce działać (pomaga przełączenie na inną stację)
Nie tylko radio ale z wszystkim potrafią byc takie problemy(Netflix, YouTube, itp) Chociaż wydaje mi sie ze kiedyś miałem częściej różne błędy gdy ruszałem z pod domu. Trzeba było wystartować ponownie odtwarzanie.