Progi - jest moze cos oficjalnie od Tesli

tenOr

Posiadacz elektryka
Cześć;
Mysłałem, że jestem w czepku urodzony, ale nie. Po 6 mcach widze pierwsze odpryski na progu (czarna TM3 LR Q1). Czy Tesla sie jakos do tego ustosunkowala oficjalnie?
Nie chce leciec robic touch-up i oklejac PPF na wlasna reke, bo jak pamietam chodzily kiedys sluchy, ze beda robic jakas akcje.
Dzieki.

krzyss

Pionier e-mobilności
O ile mi wiadomo to pare osob mialo polakierowane i tyle.
Oficjalnie farba jest ok.
Ja mam odpryski na masce, blotnikach, drzwiach… gowniana technologia lakierowania i tyle. Oklejac nie bede bo jest drozsze niz lakierowanie.

tenOr

Posiadacz elektryka
Wiem, wiem... Dzięki. Przejadę się do nich. Niech mi polakierują progi, to sam sobie jakieś minimum folii wrzucę.
Hmmm... A może cały na mat? Hehe...

Bartosz

Pionier e-mobilności
Wiem, wiem... Dzięki. Przejadę się do nich. Niech mi polakierują progi, to sam sobie jakieś minimum folii wrzucę. Hmmm... A może cały na mat? Hehe...
Jak pisałem, że prędzej czy później wszystkim zlezie lakier z progów to zostałem tutaj prawie spalony na stosie. Jak polakierujesz, to naklej PPF chociaż na same progi i załóż chlapacze. Ich nie uratuje nawet najlepszy lakier. To wina konstrukcji samochodu. Każdy lakier prędzej czy później przegra z uderzającymi kamykami i piaskiem.