Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
IZERA
IZERA Forum • Polski Samochód Elektryczny "Izera"
Projekt IZERA
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cojestdoktorku, post: 126164, member: 2545"] Te procentowe określanie miałoby sens gdyby postęp miał być liniowy, ale nie jest, przed budową fabryki jest 4%, jak ją zbudują pewnie będzie 94%. Z takich wyliczeń wychodzi ze beda ją teraz budowac 25-50 lat bo przecież "dwudziestopięciokrotny" poślizg. Nie wiem na ile w tym winy ich, a ile ciągłego rzucania kłód pod nogi, tego narzekania ze sie nie uda, tego narzekania ze wycięto las ze zamknąc projekt itp. Dopiero kupili działkę i sam nie wiem czy to ich wina czy urzędniczych opóźnień, teraz czekaja chyba na pozwolenie by budowac. Wszędzie tak jest, Musk też ciągle się opóźnia a to mu Starshipa uziemią, a to Cybertruck ma wieloletnie poślizgi, ale w USA mu ludzie kibicują. U nas Polacy poslkim projektom życza czesto źle. Nie moge tego zrozumieć. Jak się juz nie uda to będą Polacy z dumą mogli powiedzieć "mielismy racje ze w Polsce nic sie nie moze udać" - taka satysfakcja będzie. p.s. Jeszcze nie jest powiedziane ze to będzie chińska firma, to jest można by powiedzieć ta gorsza możliwość. Dla mnie jednak nie ma róznicy czy to byłoby chińskie czy niemieckie skoro nie jest polskie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
IZERA
IZERA Forum • Polski Samochód Elektryczny "Izera"
Projekt IZERA