Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
proszę o referral do TM3 LR
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Ol3k, post: 14260, member: 471"] No niech :) Przejrzałeś mój misterny plan :) Tak na poważnie nie koniecznie zależy mi na referal'u . Aczkolwiek zawsze to jakiś bonus:) Sam wiem jak jeszcze nie mialem Teselki i próbowałeś znaleść informacje, podpytać w kwestii Tesli osoby użytkujące w PL Tesle, że jest z tym duży problem. W monecie jak już posiadasz taki samochód i czasami z czystej ciekawości zatrzymujesz się u kogoś znajdując go na Plugshare, dodatkowo podładowując się u niego wówczas możesz dowiedzieć się mnóstwo ciekawych rzeczy dotyczących samego samochodu, ale co chyba ważniejsze również informacji o potencjalnych Mirkach handlarzach :) oraz ich przygód. W moja ocenie to bardzo przydatne informacje, które pozwolą potencjalnemu kupującemu nie wkopać się w jakieś bagno i cieszyć się radością z tego wspaniałego samochodu.:) [HEADING=2][URL='https://ts.la/aleksander82877']Earn Free Supercharging Miles or a $100 Cash Award[/URL][/HEADING] Use my referral link to earn 1,000 free Supercharging miles with the purchase of a new Tesla car, or a $100 cash award by purchasing or subscribing to solar panels. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
proszę o referral do TM3 LR