Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Prowadzenie highlanda
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="TomRS, post: 191150, member: 2681"] Zgadzam się, jednak czasem są sytuacje, gdzie naprawdę trudno "mieć wyebane". Miałem tak podczas ostatniego powrotu z Warszawy. Ciemno, pada mżawka, generalnie kijowe warunki do jazdy. Na prawym pasie sznurek tirów, na lewym sznurek głównie osobowych po horyzont. Jadę w tym sznurku, mijamy tiry tak ca + 20 km/h. Szybciej pojechać się nie da, bo wszyscy jadą w miarę równo. Jakiś pacjent za mną oczywiście wali długimi. Po pierwszym razie pomyślałem, no dobra, może nie widzi tego sznurka na lewym pasie przede mną. Po piątym mrugnięciu byłem już pewien, że mruga "bo może". Zjechać na prawy za bardzo nie mam jak, bo między tiry nawet Smart for Two by się nie zmieścił. Przyspieszyć nie mogę, bo nie mam gdzie. Koleś za mną cały czas sprawdza, czy na pewno długie mu działają. W końcu luka, więc usuwam się kretynowi na prawy i wracam na lewy zaraz za nim, bo oczywiście nie miał możliwości pojechać szybciej. I ze wstydem musze przyznać, że zrobiłem to, czego nigdy nie robię, bo wkurwił mnie dosyć solidnie - zademonstrowałem mu jak fajnie jest, kiedy ktoś za nim jedzie i wali długimi bez sensu siedząc mu na zderzaku. Wiem, źle zrobiłem, ale moja cierpliwość ma też swoje granice ;) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Prowadzenie highlanda