Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
KIA
Kia e-Niro Forum • Kia Niro EV 39,2/64 kWh
Przegląd w nowej Niro - koszty, zakres, czas oczekiwania.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="polaris, post: 229019, member: 3983"] Dziś temat wyjaśniony - były złe limity wprowadzone i albo sam a jakby mi się nie chciało to padła propozycja że mogę podjechać do ASO gdzie za mnie wyklikają. Zadeklarowałem że ja z tych klikających i poprowadzony za rączkę poprawiłem tam gdzie to opisałeś. Miłe że ASO zadziałało jak bozia przykazała: sprawdzili oddzwonili podpowiedzieli jak poprawić i przeprosili za kłopot. Przy okazji wrzucili info że chwilę będą jazdy nowymi PV5. Seria PV5 ma być dostępna do pełnej "customizacji" - cokolwiek to znaczy :). Ma być też zestaw homologujący do N1 w modelach które fabrycznie nie spełniają wytycznych VAT. Teoretycznie bo pożyjemy i zobaczymy jak to będzie w praktyce, w NIRO EV im się udało, więc może i tu dadzą radę ;) PV5 można zobaczyć tu: [MEDIA=youtube]wPQbN594xbA[/MEDIA] ale przyznam że oglądając EV3 na filmach zanim weszło do sprzedaży to... inaczej sobie go sobie wyobrażałem - no i na żywo wypadło lepiej. Zadeklarowałem zainteresowanie i - jak niewierny Tomasz - jak nie wsiądę i się nie przejadę to się wygłupiał z oceną nie będę. Nie ukrywam że wielosiedzeniowa wersja w szkle jest dla mnie ciekawą alternatywą dla SUV. Ciekawe jak to będzie cenione no i jaka będzie bateria i zasięg. Trochę zajeżdża koncepcjami firmy na T ale kamera którą to było kręcone przez szeroki kąt dużo zniekształciła więc może to tylko pierwsze wrażenie :cool: [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
KIA
Kia e-Niro Forum • Kia Niro EV 39,2/64 kWh
Przegląd w nowej Niro - koszty, zakres, czas oczekiwania.