przeglądarka internetowa w TM3 i lokalizacja

cooler

Pionier e-mobilności
Jakiś czas temu używałem np. plugshare na ekranie Tesli w przeglądarce i po odpytaniu o udostępnienie lokalizacji pięknie pokazywał lokalizację na ekranie.
Wczoraj odpaliłem plugshare oraz inne apki np google maps i nic - brak pytania o lokalizację oraz nie potrafi pokazać gdzie jesteśmy.
Czy u Was też przestało to działać?
Czy jest jakaś możliwość zmiany ustawień przeglądarki żeby się choć pytała ale pokazywała lokalizację?
W wakacyjne wyprawy często mi się to przydawało.

krzyss

Pionier e-mobilności
Jakiś czas temu używałem np. plugshare na ekranie Tesli w przeglądarce i po odpytaniu o udostępnienie lokalizacji pięknie pokazywał lokalizację na ekranie.
Wczoraj odpaliłem plugshare oraz inne apki np google maps i nic - brak pytania o lokalizację oraz nie potrafi pokazać gdzie jesteśmy.
Czy jest jakaś możliwość zmiany ustawień przeglądarki żeby się choć pytała ale pokazywała lokalizację?
Ta przegladarka dziala tak wolno ze dziwie sie e ktos tego uzywa.. 5x szybciej wszystko znajde w telefonie.
Dodatkowo juz mialem dwa razy ze podczas uzywania przegladarkk zrobil sie caly czarny ekran :)
Wejdzcie na strone rmffm i odpalcie radio internetowe rmffm :) reset gwarantowany

danielm

Pionier e-mobilności
dziwne że pokazało Ci lokalizacje. tesla jest za holenderskim VPNem więc przeglądarka powinna lokalizować Cię w holandii, tak jak wywala holenderskie reklamy na youtubie

krzyss

Pionier e-mobilności
dziwne że pokazało Ci lokalizacje. tesla jest za holenderskim VPNem więc przeglądarka powinna lokalizować Cię w holandii, tak jak wywala holenderskie reklamy na youtubie
Jak sie zalogujesz na konto to juz mniej holenderskich ;)