Przejście na Premium

rafa4

Nowy na Forum
Dzień dobry
Pewnie to pytanie pojawia sie tu po raz enty. Przepraszam ale nie mam siły szukać.
Użytkuję ponad 2 lata Teslę Y ( w najmie ) i chcę przejść na łączność premium . Z tego co się doczytałem to jest teraz 45zł ( netto , brutto ? )
W aplikacji nie widzę jak to zrobić , pewnie jest to gdzieś w tablecie w samochodzie.
Natomiast nurtuje mnie cos innego. Czy jak uda mi się juz to włączyć to czy koszt będzie mnie obciążał bezpośrednio ( tak jak przy SuC - mam podpiętą kartę i fakturę dostaję na swoją firmę na swój mail ). Czy to będzie może obciążało najpierw firmę-włascicela samochodu a oni będą refakturować ( dodając sobie jakąś opłatę manipulacyjną ).
Będę wdzięczny za pomoc.
M.

tomas500

Zadomawiam się
Za łączność premium z podpiętej karty ściąga co miesiąc 34,99 zł, a faktura jest dostępna w aplikacji (nie pamiętam czy dostałem na maila).

Tesla łączność premium
"Jeśli posiadasz samochód Tesla do użytku osobistego, możesz wykupić abonament Łączności Premium z poziomu ekranu dotykowego pojazdu lub aplikacji Tesla.

Jeśli prowadzisz pojazd firmowy, możesz zasubskrybować Łączność Premium w aplikacji Tesla. Jeśli nie możesz znaleźć opcji subskrypcji Łączności Premium, skontaktuj się z dostawcą pojazdu, aby uzyskać więcej informacji".

Last edited:

rafa4

Nowy na Forum
Za łączność premium z podpiętej karty ściąga co miesiąc 34,99 zł, a faktura jest dostępna w aplikacji (nie pamiętam czy dostałem na maila).

Tesla łączność premium
"Jeśli posiadasz samochód Tesla do użytku osobistego, możesz wykupić abonament Łączności Premium z poziomu ekranu dotykowego pojazdu lub aplikacji Tesla.

Jeśli prowadzisz pojazd firmowy, możesz zasubskrybować Łączność Premium w aplikacji Tesla. Jeśli nie możesz znaleźć opcji subskrypcji Łączności Premium, skontaktuj się z dostawcą pojazdu, aby uzyskać więcej informacji".
tomas500
dzięki za info.
Masz rację , zagalopowałem się z tą fakturą automatycznie na maila. Oczywiście mam ja na mailu jak sobie ją zapiszę w telefonie jako pdf i wyślę ;)
M

daniel

Señor Meme Officer
Piszesz o przejściu na Premium jakby to było jakieś wielkie zobowiązanie, umowa na 12 miesięcy, a nie jest.
Ja kupuję premium tylko jak jedziemy na wakacje. Klikasz w apce i od razu działa.
Jak anulujesz to działa do końca okresu za który zapłaciłeś.