Przełomowy rok motoryzacji w UE?

nnnnn

Pionier e-mobilności
Ale że i.pl o tym napisało:D

1700597328765.png

ELuk

Pionier e-mobilności
Dzięki. Czyli kolejna polityczna wydmuszka.
Niema mediów mainstreamowych niepowiązanych politycznie i każde realizują jakiś przekaz, kwestia jest czy się Ktoś zgadza czy nie z takim, czy innym punktem widzenia.
Niektóre próbują udawać niezależność, jadąc na fałszywej, wykreowanej opinii jak np taki Reuters…
Media niszowe i branżowe teoretycznie są niezależna, ale do czasu,
tym niemniej też kreują jakiś przekaz.
Dlatego warto mieć różne źródła i nie zamykać się w bańce komfortu zgodnego z naszymi oczekiwaniami.
Algorytmy Google’a też zawsze tak działają, że podpowiadają nam podobne, więc łatwo popaść w przekonanie, że cały świat myśli podobnie. A tak nie jest…

vwir

Pionier e-mobilności
Niema mediów mainstreamowych niepowiązanych politycznie i każde realizują jakiś przekaz, kwestia jest czy się Ktoś zgadza czy nie z takim, czy innym punktem widzenia.
Niektóre próbują udawać niezależność, jadąc na fałszywej, wykreowanej opinii jak np taki Reuters…
Media niszowe i branżowe teoretycznie są niezależna, ale do czasu,
tym niemniej też kreują jakiś przekaz.
Dlatego warto mieć różne źródła i nie zamykać się w bańce komfortu zgodnego z naszymi oczekiwaniami.
Algorytmy Google’a też zawsze tak działają, że podpowiadają nam podobne, więc łatwo popaść w przekonanie, że cały świat myśli podobnie. A tak nie jest…
Żyję na tym świecie na tyle długo, że doskonale pamiętam dziennik telewizyjny za czasów PZPR. Nawet w tamtych czasach nie było takiej wstrętnej propagandy jaką uprawiał pis w mediach publicznych. Więc wybacz, ale pozostanę przy swoim zdaniu.

ELuk

Pionier e-mobilności
Ponieważ od kilkunastu lat nie korzystam z telewizji, więc trudno mi się osobiście wypowiedzieć w kwestii propagandy poszczególnych stacji. Ostatnio kiedy oglądałem przekaz telewizyjny, a było to w czasach rządu, nomen omen Donalda Tuska, to przekaz był jednorodny w TVN i TVP.

vwir

Pionier e-mobilności
Ponieważ od kilkunastu lat nie korzystam z telewizji, więc trudno mi się osobiście wypowiedzieć w kwestii propagandy poszczególnych stacji. Ostatnio kiedy oglądałem przekaz telewizyjny, a było to w czasach rządu, nomen omen Donalda Tuska, to przekaz był jednorodny w TVN i TVP.
No to ja Ci dam całość w pigułce:
To są wiadomości. Nie spot reklamowy. Nie kojarzę takich rzeczy w czasach rządu Tuska.

Najnowsze dyskusje