Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Przepisanie konta Tesli
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="YyyRWD, post: 80677, member: 1947"] Witam wszystkich, czy ktoś z osób, które już posiadają/odebrały Tesle spotkały się z taką sytuacją. Zamówiłem auto przez leasing, jednak to oni złożyli zamówienie na auto, na konkretną specyfikację, którą im podałem i na takie auto podpisałem finansowanie. Okazuje się, że w tym momencie jeśli to nie ja złożyłem zamówienie tylko bank, tworząc konto to bank a nie ja otrzymał numer zamówienia. W momencie odbioru auta nie będę w stanie go dodać do swojego konta Tesli oraz używać aplikacji ponieważ taką możliwość posiada się tylko i wyłącznie, logując się z adres email z którego dokonało się zamówienia. Skontaktowałem się z bankiem, w jaki sposób zamierzają tą sytuację rozwiązać, ponieważ w tym momencie wychodzi na to że nie będę mógł korzystać z konta/aplikacji co mija się z celem zakupu Tesli, otrzymałem odpowiedź że w dniu odbioru wszystko będzie super i żebym się niczym nie przejmował jednak dopytując o konkrety nie dostałem żadnej odpowiedzi. Stąd pojawia się moja obawa że, bank nic z tym nie zrobi i zmusi mnie do odebrania auta, bez możliwości korzystania z niego w 100%. Czy ktoś z was ma jakieś informację jak można taką sytuację rozwiązać ? Pozdrawiam [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Przepisanie konta Tesli