slaveq
Pionier e-mobilności
@ypl wrzucę jak jutro będzie jasno. Strasznie się robi zdjęcia tego auta bo wszystko się w nim odbija
. @Michał spod Krakowa gdzie miałeś tego lakiernika? Jeśli pod Krakowem to daj namiary może się do niego wybiorę.
Chodzi o cenę i jakość wykonania?Za tysiaka lakiernik zrobił mi cały tylny zderzak w czerwony multicoat. Wygląda, jak nowy (w przeciwieństwie do osiągnięć wrocławskiego bodyszopu)
Zakres prac był różny, więc nie ma co porównywać cenyChodzi o cenę i jakość wykonania?
Jeśli lakier nie jest pęknięty to tylko PDR, zrobią Ci takie dzieło sztuki bez lakierowania że nie uwierzysz.Ok tak wygląda przetarcie. Chyba mi ostrości telefon dobrze nie złapał ale ogólny zarys widać. Nie chcę malować całego auta, może po prostu spróbuję to wyciągnąć i tak zostawić albo wypolerować. Spróbuję się poradzić jakiegoś innego lakiernika najwyżej, może ktoś ma kogoś do polecenia na Śląsku albo okolice Krakowa?
W sumie im dłużej na to patrzę to chyba poszukam jakiegoś szpeca od wgnieceń i polerowanie i wsioJeśli lakier nie jest pęknięty to tylko PDR, zrobią Ci takie dzieło sztuki bez lakierowania że nie uwierzysz.
Powinien być do kupienia w serwisie.Orientujecie się jak jest z lakierem do zaprawek ( niebieski ) ?
Jest dostępny oryginalny, czy trzeba szukać jakiegoś dorabainego.
Orientujecie się jak jest z lakierem do zaprawek ( niebieski ) ?
Oryginalny Tesli "paint repair kit". Masz od razu dobrane kolory. Wrzucam link do sklepu. Ale to do oglądania, kupujesz w serwisie, bo sklep on-line jeszcze u nas nie działa.Orientujecie się jak jest z lakierem do zaprawek ( niebieski ) ?