Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Przeskakujący fotel?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 158145, member: 274"] To jeszcze znajdź ile kosztuje ta część bez gwarancji. Jestem ciekaw czy nasze Tesle wcisną nas kosztami w ziemię po gwarancji. Ja swego z grubsza podsumowałem, po wymianie wszystkich rzeczy jakie były wymienione + robocizna to oceniam koszt napraw przez ostatnie 3 lata na jakieś 90 tys PLN. - Szyby: przód, dach i tył (ogrzewanie padło) - uszczelki drzwi (w sumie chyba wszystkie), mocowania lusterek - podszybie, różne połamane plastiki pod maską - plastikowa osłona baterii/podwozia - kamery boczne - komp jazdy - kierownica - z 5-6 razy port ładowania - mocowania fotela (parę podejść, wymiana prawie wszystkiego oprócz pokrycia). - supermanifold + kompresor - ze 2 siłowniki bagażnika, - cały zespół napędu wycieraczek, - zamki drzwi, - ograniczniki drzwi, - światła przód (woda w środku), - schowek połamany podczas naprawy słupka A, - moduł - przycisk świateł awaryjnych (brak subwoofera!). - Zawieszenie przód (!) oraz rozjeżdżająca się co pewien czas geometria. To tak z grubsza, bez różnych dodatkowych regulacji. Bierz EV mówili, dużo mniej części może się zepsuć mówili... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Przeskakujący fotel?