Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Przeskakujący fotel?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Siostra Irena, post: 158208, member: 2720"] Mój UX (czytaj CHR w przebraniu) przez pierwszy rok, nooo półtora - pasowanie klapy bagażnika (ponoć jest z tworzywa i „pracuje”) - naprawa oparcia siedzenia (skrzypiący szkielet) - wymiana osłony plastikowej słupka B (była źle odlana, brakowało zaczepu i rezonowała) - akumulator 12v zbyt szybko sie rozladowywal (ponoć niepoprawnie zamontowany alarm) - mikrofon od BT źle zbierał … i tak już zostało - i teraz najfajniejsze … od nowości podczas hamowania o czasem przyspieszania auto wydawało z pod maski dźwięk jakby coś chrobotało. Panowie chcieli wymieniać pół układu odzyskiwania energii, już czekali na akceptację samego Pana Toyoda, gdy doczytałem na forum kanadyjskim że to kabel wysokiego napięcia, od akumulatora trakcyjnego podczas przyspieszania i hamowania przesuwa się w otworzę w grodzi silnika. Pojechałem pokazałem palcem i łaskawie naprawili ( a nawet wpisali do jakiejś bazy rozwiązań) Kolejny kwiatek to ten system inforozrywki w lexusach z tamtego czasu, to klasa sama w sobie, i stan umysłu, logika UI, podstawowa żeby nie powiedzieć prymitywna funkcjonalność i ten nieszczęsny gładzik z przyklejającym się kursorem jest z piekła rodem 🤣 To tyle póki co … pierwszy przegląd 2100 PLN drugi 2800 PLN … w zasadzie za dzień dobry, olej filtr i kawę Clio 1.0 TCe LPG za 1/3 ceny lexusa miało jednak mniej niedoróbek 😉 Co do utrzymania ceny, to Kupiłem przed podwyżkami pod koniec 2021 i akurat o cenę się nie martwię bo dwulatek chodzi drożej niż ja zapłaciłem za nowy 😉 Reasumując w moim odczuciu model 3 to całkowicie normalny pod względem awaryjności samochód 😉 W sumie dla modelu 3 zrezygnowałem właśnie z nowego NX’a 350h 😉 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Przeskakujący fotel?