Michał spod Krakowa
Posiadacz elektryka
Czy nie byłoby dziwnie mniej widzieć na boki, niż do przodu?
A i piesi i rowerzyści obawiają się ograniczonego kontaktu wzrokowego z kierowcą, który upewnia ich, że są w jego polu widzenia."
zawsze można jakąś teologie dorobić do każdej teorii. ja wolę żeby mnie słońce mniej raziło w oczy dzięki czemu będę miał większą szanse na ten kontakt wzrokowy z pieszymi i rowerzystami. Z drugiej strony moja 4ro letnia siostrzenica wkurza się na babcie że jej macha siedząc z tyłu samochodu a babcia jej nie odmacha bo szyby mam przyciemnione i babcia siostrzenicy nie widzi;-) To mafia właśnie wymusila zakaz - trudniej trafić snajperowi. ;=)
A z poważniejszych argumentów przytoczę takie :
" Zdaniem policji, kontrola drogowa takich samochodów jest trudniejsza, ponieważ nie można stwierdzić czy kierowca np nie korzysta z telefonu komórkowego w czasie jazdy, i czy on i jego pasażerowie mają zapięte pasy bezpieczeństwa.
A i piesi i rowerzyści obawiają się ograniczonego kontaktu wzrokowego z kierowcą, który upewnia ich, że są w jego polu widzenia."
Dzis przyciemnilem wszystkie boczne szyby 50%
Zdjecie na szybko
Folia ceramiczna Llumar pinnacle 50%
Przesle pzniej ciekawsze zdjecie
Cena 800pln z haczykiem we Wrapster Wroclaw
Poproszę o szerokokątne zdjęcie ze środka obejmujące część bocznej i przedniej szybyDzis przyciemnilem wszystkie boczne szyby 50%
Zdjecie na szybko
Jakies zdjecie w sloncu ?Dzis przyciemnilem wszystkie boczne szyby 50%
Zdjecie na szybko
Folia ceramiczna Llumar pinnacle 50%
Przesle pzniej ciekawsze zdjecie
Cena 800pln z haczykiem we Wrapster Wroclaw
Czy jest to w tej chwili barwa zblizona do dachu ?Dzis tylko takie. Slonca we wro brak
Mysle ze nie. Siedzac w srodku, dach wydaje sie wpadac w zielen. Szyby boczne bardziej szare. Na zdjeciu widac zielonkawe okna boczne. Chyba to kwestia swiatla.Czy jest to w tej chwili barwa zblizona do dachu ?
Tez sie dowiem chetnieWracając do pierwotnego pytania: ktoś może zarekomendować jakiś warsztat w Warszawie, który już robił tesle M3 ?
są fabrycznie przyciemnione ale i tak wiele osób to robi. ja przyciemniałem tylne boczne. ale do bydgoszczy pewnie nie przyjedzieszHej
Czy ktos oklejal juz szybe tylna i dach w tesla3? Polecacie warsztat, ktory to robi bez lamania zaczepow i tapicerki?
Sa fabrycznie przyciemnione ale jak wiesz tylna nie cala. Wyglada to troche slabo. We wrocku wrapster.pl nie podjeliby sie bez sciagania tapicerki wiec podziekowalem. Zostalem przy wszystkich bocznych. Teraz szukam do dachowych zaufanej ekipysą fabrycznie przyciemnione ale i tak wiele osób to robi. ja przyciemniałem tylne boczne. ale do bydgoszczy pewnie nie przyjedziesz
A gdzie robiles boczne ? Ja bym tyl sobie zrobil.Sa fabrycznie przyciemnione ale jak wiesz tylna nie cala. Wyglada to troche slabo. We wrocku wrapster.pl nie podjeliby sie bez sciagania tapicerki wiec podziekowalem. Zostalem przy wszystkich bocznych. Teraz szukam do dachowych zaufanej ekipy
jest idealnie przyciemniona moim zdaniem, dzięki temu widać cokolwiek w tylnym lusterku. fabryczne przyciemnienie jest bardzo stopniowe i ciężko bedzie dociemnić by wyglądało to dobrze, ale pewnie da sięSa fabrycznie przyciemnione ale jak wiesz tylna nie cala. Wyglada to troche slabo. We wrocku wrapster.pl nie podjeliby sie bez sciagania tapicerki wiec podziekowalem. Zostalem przy wszystkich bocznych. Teraz szukam do dachowych zaufanej ekipy