Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Przygotowanie baterii do ładowania (preconditioning) na Ionity.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 52628, member: 89"] Sam korzystałem z tego chyba tylko 2-3 razy ale we wszystkich przypadkach działało. W tym raz, kiedy ustawiałem Orlen w Gorzowie, a tak naprawdę jechałem tam na GreenWay, który nie jest oznaczony, a bateria była cieplutka i weszła pełna moc ładowarki. Jeszcze taka uwaga: Możliwe, że nie podgrzewa, bo nie są to ładowarki z bazy, tylko takie, gdzie sam się kiedyś ładowałeś. Na mapie auta automatycznie oznaczają się miejsca gdzie kiedykolwiek ładowałeś baterię (dom, kolegę, teścia albo stacje ładowania, których normalnie nie widać), ale niestety mimo znajomości miejsca i nawet mocy ładowania auto nie podgrzewa baterii po drodze. To (na razie) działa tylko dla wgranych ładowarek z bazy - pewnie przyjedzie kiedyś update, bo to byłaby fajna funkcjonalność ;) Auta powinny też dzielić siętakimi informacjami między sobą - to też byłoby super. Poniżej screeny z ekranu pokazujące różnicę - ładowarki z bazy są oznaczone literkami i po wejściu w nie mają informację o mocy i liczbie stanowisk, a te, których nie było w bazie ale ładowałeś się na nich są jako zwykłe pineski i po kliknięciu mają tylko recenzję/info z Google. [ATTACH type="full" alt="ev_chargers.jpg"]6470[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="ev_chargers.jpg"]6469[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="ev_chargers.jpg"]6468[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Przygotowanie baterii do ładowania (preconditioning) na Ionity.