Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Pulled the trigger ;)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 187631, member: 274"] Ależ ja się cieszę że są tacy zadowoleni jak Ty - ja w pełni popieram jak piszą tu ludzie którym nic nigdy w Tesli się nie zepsuło - jednocześnie chciałbym aby takie osoby nie negowały że są takie którym się jednak psuje. Ad pozostałych stwierdzeń: - w UK jest inny, bardziej chropowaty asfalt, więc nawet najgorsze opony trzymają jak w bolidzie F1 - nijak nie przystaje to do asfaltów w PL, dość śliskich gdzie natychmiast w deszczu wychodzi wartość opony, - w UK jest ograniczenie prędkości do naszych 110km/h na autostradach, tempo jazdy w mieście jest co tu dużo mówić ślimacze w porównaniu do PL a temperatury powietrza dużo bardziej sprzyjające BEV. Stąd niskie zużycie, w ogóle nie przystające do dość dynamicznej jazdy w naszych miastach i na naszych autostradach, gdzie na A2 jadąc 140 jestem jednym z najwolniejszych, a na S8 140 to chyba średnia prędkość. Ja latam głownie trasy swoimi autami więc pewne jest że dostają w dupę znacznie bardziej niż jeżdżone spokojnie po UK, co może mieć wpływ na awaryjność. ALE: wszystkimi autami jeżdżę podobnie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Pulled the trigger ;)