Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Pulled the trigger ;)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 225423, member: 274"] Może. Tylko że rozwój i nauka nie znosi świętego spokoju, trzeba wyjść ze strefy komfortu i wziąć udział w dyskusji, trzeba zadawać trudne pytania, bronić swoich racji ale też je weryfikować wobec faktów czy argumentów drugiej strony. Też bym chciał żeby życie z BEV było tak bezproblemowe, żeby nie warto było o tym pisać na forum, ale nie jest. Ja "użerając się" na forum dowiedziałem się mnóstwo ciekawych rzeczy, między innymi od @paradox, który wobec nagonki na niego (kwestionował często użyteczność BEV) skasował konto i się wyniósł z tego forum - a wnosił ten element kija w szprychy samozadowolenia. Jeżeli zignorujemy paru aktywnych userów, mających swoje zdanie na temat elektromobilności, to zostanie nam wzajemne poklepywanie się po plecach zwolenników Tesli czy VAG, bo reszta prawie nie występuje w przyrodzie albo się nie udziela wcale na forum. No i jeszcze zostanie [USER=919]@nabrU[/USER] który będzie nam podsyłał info z UK, które dla nas w PL są jak lizanie szyby w PEWEX-ie za czasów komuny i nijak nie odzwierciedlają naszych warunków zwłaszcza dalszych podróży po rubieżach PL. Takie tam przemyślenia - tak się składa że brałem udział w zakładaniu Internetu na uczelniach technicznych w PL (można powiedzieć że przedemną nie było Internetu w PL hehe), więc jestem w temacie od początku istnienia pierwszych stron WWW i różnych forów - widziałem jak umierają i dlaczego. Pewnie to naturanla kolej rzeczy: najpierw żywiołowa dyskusja, więc forum zyskuje popularność, potem kółko wzajemnej adoracji, butowanie tych co nie pasują do ideału, koniec forum. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Pulled the trigger ;)