Pytania przed zakupem

krzyss

Pionier e-mobilności
Dziękuję Ci za poradę, mam jednak wrażenie, że Ci coś umknęło:

View attachment 24421

Jak dla mnie CZASOWE zamknięcie wątku dla ostudzenia emocji zadziałało, bo po otwarciu na razie jest spokój
Dales ultimatum tej osobie po czym ukarales wszystkich, blokujac mozliwosc wypowiedzi.
Zablokuj tak watek o Juniperze a potem go wlacz i zobacz czy tez nie opadna emocje.
Albo prewencyjnie wycisz kazdy watek na tydzien i zobacz jak bedzie dzialac forum 😉

nabrU

Moderator
Dales ultimatum tej osobie po czym ukarales wszystkich, blokujac mozliwosc wypowiedzi.

Nie zauważyłeś liczby mnogiej w ostrzeżeniu. Brak możliwości wypowiedzi w jednym wątku przez tydzień - no koniec świata, nieprawdaż.

Zablokuj tak watek o Juniperze a potem go wlacz i zobacz czy tez nie opadna emocje.

Jak będzie obrzucanie 'gównem' to tytuł czy tematyka wątku nie ma (jak dla mnie) znaczenia

Albo prewencyjnie wycisz kazdy watek na tydzien i zobacz jak bedzie dzialac forum 😉

Może i jestem 'dupkiem', ale nie idiotą ;)

Kończę tą dyskusję bo to kompletny off-topic (y)

solik

Pionier e-mobilności
chyba wybralem juz rwd lr, i tak jest ciut szybsza wg katalogu: stara sr+ 5.6s do 100km/h a nowy rwd lr 5.2s

tak, zawieszenie miekiszon, jechalem po najgorszych drogach w okolicy i i przy bezposrednim porownaniu roznica jest ogromna

sniegu to na nawet na wsi pod Krakowem nie mam na drodze, celowo jezdzilem tam SR+ i to na zuzytych wielosezonowych bo jest duza gorka gdzie ostatnio koparki wjechac nie mogly jak bylo na minusie

jednak poprosilem o samodzielna jazde na dluzej niz 1h i wybieram LR AWD - roznica 10k w cenie a tym razem po dobrych 3 latach ze stara TM3 mam cel zachowac auto na 5 lat :)