Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Pytanie do motocyklistów
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 247603, member: 6"] Off ale w temacie , w krajach gdzie jest dużo jednośladów nikt im nie zajeżdża tak jak u nas drogi . Mało kto się dziwi gdy jak muchy siadają motocykle i skutery ...przed i obok masek gdy stoimy na światłach . U nas jest zawiść że będą pierwsi jak się zapali zielone . Ale przecież te auta z tyłu zdążą przez to przejechać , bo ważna jest przepustowość a nie zawody. Dawno opisywałem chyba tu .jak mi jeden specjalnie szedł na czołowe aby przestraszyć gdy wyprzedzałem na trzeciego na super szerokiej jezdni i to po swoim pasie. No cóż bylem młody i gniewny więc zawróciłem i dopadłem .. okazując litość i tylko odgiąlem mu lusterko .Na ogół waliliśmy wtedy w nie z góry ale to juz podpadało by pod większy paragraf jak zniszczenie mienia. Zawsze punk widzenia jest inny i zachowania inne , choc to grzech i głupota ,ale tak jest Często wydzieram się w samochodzie ( choć nikt mnie nie słyszy) jak widzę zoombi z telefonem na przejściu i bym go z chęcią rozjechał , tylko mi szkoda lakieru i tego telefonu. Niemniej jest kilkaset procent kulturalniej w mieście i to o wiele bardziej niż na trasach. A motocykle też już nie szaleją tak jak kiedys , bo to nie jest już taki rarytas.. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Pytanie do motocyklistów