Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Pytanie do motocyklistów
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="carinus, post: 247637, member: 2882"] Sam dużo jeżdżę motocyklem sportowo-turystycznym i szlag mnie trafia jak najpierw słyszę, a potem dostrzegam coś dudniącego jak stary traktor, z lisią kitą na druciku i tylko baloników brakuje i dmuchanej lalki. Brakuje też zdecydowanej reakcji policjantów i sporych kar dla cymbałów, którzy już sami nie wiedzą jak się wyróżnić z tłumu. Sam jadąc samochodem nie raz przestraszyłem się nagłego ryku wyprzedzającego mnie ryczącego sporta lub dudniącego debila. Ale tutaj w grę wchodzi kultura jazdy i wzajemne poszanowanie n drodze. Inną kwestią jest podjeżdżanie na światłach pomiędzy samochodami na przód kolumny. Dobrze wtedy widać które osoby w samochodach jeżdżą/ jeździły na jednośladach i znają realia stania w ubraniu motocyklowym pomiędzy samochodami, najlepiej w pełnym słońcu, bo one reagują i zjeżdżają robiąc więcej miejsca na przejazd. Ja staram się też odwdzięczać uprzejmością gdy jest do tego okazja. Karma wraca. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Pytanie do motocyklistów