Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Pytanie o asystenta parkowania.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Pawilon, post: 138396, member: 2511"] Uwierz mi że ten pomiar nie był precyzyjny. To było tylko na podstawie tego co widzą kamery, a więc tak jakbyś sam zmierzył oczami. Kiedyś przy np białej ścianie mogłoby się okazać że to nie pół metra tylko 5cm i byś wjechał. Ja temu staremu systemowi nigdy nie ufałem, wyświetlał po prostu głupoty. Podczas godzinnej jazdy próbnej pewnie nie przetestowałęś tego w różnych warunkach i masz efekt różowych okularów - nie bez powodu jazdy próbne są krótkie. Masz pewnie coś takiego teraz: [URL]https://i.redd.it/high-fidelity-park-assist-is-impressively-accurate-v0-n18iam0gmn7c1.jpg?width=3024&format=pjpg&auto=webp&s=46092a6abb0ce925e63d990cddd775fcae94a2c3[/URL] Wyświetla ci się to przy każdej aktualizacji bo to jest najnowsza aktualizacja która coś naprawdę zmienia, potem są tylko aktualizacje z drobnymi poprawkami, więc pokazuje najnowsze duże ficzery w changelogu. Ja jestem z nowego systemu bardzo zadowolony. Pokazuje dobrze obrysy samochodów, więc wiem, że to do czego się zbliżam to prawdziwy samochód, mogę sobie przewidzieć czy przy danym skręcie kierownicy nie będę za blisko go. Przy tej śmiesznej kolorowej linii nigdy nie wiedziałem czy to samochód, do którego lepiej nie podjechać za blisko, czy może kępka trawy, albo śnieg. Owszem, nie jest idelnie. Mimo wszystko to tylko samochód z kilkoma kamerami. Nie ma tu ultradźwiękowych czujników parkowania, które są w stanie być dokładne co do centymetra. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Pytanie o asystenta parkowania.