Q4 e-tron & ID.4 czy warto dopłacać do audi

Robur82

TM3 SR HL 24 Enyaq 80 23r
Czy Q4 w tym samym wyposażeniu ma coś lepszego od id.4, jest sens dopłacać do audi?
Np wyciszenie kabiny
Lepsze hamulce
lepsze audio

StanisnawSzymanski

Nowy na Forum
Czy Q4 w tym samym wyposażeniu ma coś lepszego od id.4, jest sens dopłacać do audi?
Np wyciszenie kabiny
Lepsze hamulce
lepsze audio

Aby grać na automatach i innych grach hazardowych, od dawna korzystam z tej polskiej strony - https://pоlskagra.pl/kasyna-bez-depozytu/ , ponieważ tutaj mogłem grać na automatach bez depozytu i wygrywać prawdziwe pieniądze online. Dlatego radzę ci również grać na tej stronie, ponieważ ma najlepsze automaty do gry, w które możesz grać łatwo i łatwo!
Q4 ma lepsze wyciszenie kabiny i wykończenie wnętrza, co wpływa na komfort jazdy. Hamulce są porównywalne, ale w Audi mogą być lepiej zestrojone. Audio w wersji premium (Sonos) też jest lepsze niż w ID.4. Jeśli zależy Ci na jakości wnętrza i komforcie, warto dopłacić.

krzyss

Pionier e-mobilności
Q4 ma lepsze wyciszenie kabiny i wykończenie wnętrza, co wpływa na komfort jazdy. Hamulce są porównywalne, ale w Audi mogą być lepiej zestrojone. Audio w wersji premium (Sonos) też jest lepsze niż w ID.4. Jeśli zależy Ci na jakości wnętrza i komforcie, warto dopłacić.
A kolega to z Archeo ?
Niezlescie sie tu urzadzily siostry…

Ironeska

Fachowiec
Jak masz gadane to 20% urwiesz z ceny katalogowej, jeśli nie to 10%. Jak jesteś dupa to katalogową cene i dywaniki w prezencie

StanisnawSzymanski

Nowy na Forum
Jak masz gadane to 20% urwiesz z ceny katalogowej, jeśli nie to 10%. Jak jesteś dupa to katalogową cene i dywaniki w prezencie

Miałem szczęście, że znalazłem tę stronę do gry na automatach online w Polsce, ponieważ dzięki tej stronie - kasynas.online - mogę grać na automatach online i wygrywać prawdziwe pieniądze. Dlatego też polecam ci tę stronę, ponieważ dzięki niej możesz grać na automatach i wygrywać prawdziwe pieniądze!
Niezła oferta, przyjacielu.

Last edited: