Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Raczej nie-SUV for ever (ok. 200k)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="umcus, post: 257855, member: 4543"] Elon? O, to, to ;) Ale są jeszcze na świecie młode, wysportowane osoby, może OP do nich należy. Z tym, że o ile dobrze pamiętam, to właśnie tam jest tak, że z większą baterią dostajemy w gratisie wolniejsze ładowanie. Warto sprawdzić. Popieram. Stellantis to zło na wielu poziomach. Dla mnie akurat I6 się nie podoba (szczególnie tył), ale wiadomo, o gustach się nie dyskutuje. Natomiast mam wrażenie, że polskie salony jakoś nie mają parcia na sprzedaż Ioniq 6. Poza tym samochód wydaje się być bardzo fajnym i na pewno przyciąga oko. Co do Tesli. Ja ją lubię (ale też jeżdżę Y, więc kierunki mam w manetce ;) ), ale zawsze powtarzam, że nic na siłę. Jak ktoś ma problem z właścicielem, kierunkami czy parkowaniem, to naprawdę nie widzę powodu, żeby robić sobie na złość. Życie jest za krótkie na takie wygibasy. Co do trzęsawki - jeśli jeździłeś TM3HL, a pewnie jeździłeś, to widocznie oczekujesz innego zawieszenia. Raczej nie licz, że będzie lepiej (choć i tak jest o niebo lepiej od starej 3 i Y, i nieco lepiej od nowego Y). Z istotnych wad wyliczyłbym jeszcze promień skrętu - czy to Y czy 3, źle się tym manewruje. Co do: - kamerki - TM3 aktualnie nie posiada kamerki z przodu (tu chodzi o tą w zderzaku), ale niedawno czytałem, że ma się pojawić - włączania wewnętrzego obiegu powietrza - to możesz sobie zrobić przy pomocy Commandera od Enhance i przycisków S3XY buttons (Commandera akurat warto kupić z wielu powodów), które możesz sobie przykleić gdzie chcesz. - kierunków - od tej samej firmy co wyżej możesz dokupić manetki Najważniejsze, żeby zalety nie przysłoniły wad :) Męczenie się z samochodem to nie jest najlepszy wybór. Trzymam kciuki za I6. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Raczej nie-SUV for ever (ok. 200k)