Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Rady dla kupującego pierwszego elektryka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Pedr, post: 177184, member: 2448"] Ja wziąłem LR na jazdę testową gdyż ma się pojawić się druga TM3 wkrótce i przyznam się, że trochę mi entuzjazm minął. Osiągi nie są wcale takie diametralnie różne, audio ma wszystkiego więcej (przede wszystkim basów), ale nie zawsze więcej = lepiej. AWD na pewno się przyda, ale w odróżnieniu od [USER=466]@Wojtek Wawa[/USER], który nie może przeboleć koloru, ja nie chcę czarnego wnętrza i limit 225k do dotacji mocno uwiera. Co do zasięgów, dla mnie RWD jest ok (dojechałem z Poznania do Berlina na 20% baterii więc całkiem sensownie). Jednym z minusów jest brak rekuperacji gdy jest mniej niż kilkanaście stopni na plusie i samochód zimny. Zimą (gdy jest naprawdę zimno) ciężko dogrzać aby na ładowarce DC osiągnąć więcej niż 100KW gdy nie jadę dłużej w trasie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Rady dla kupującego pierwszego elektryka